0/0
0 0
Älä missaa uutta hienoa boksia!
Uusille tilaajille Jos sait vastikään suuren tutustumisboksisi, ei kotisivujen "Seuraava boksi" välttämättä ole sinun seuraava boksisi.
 
GIRL:IT-lehti Lehden teemana ovat harrastukset! Testin jälkeen voit päätyä harkitsemaan vähän erilaista harrastusta itsellesi! Miltä kuulostaisi bujon pitäminen tai koodaus? Lukijat kertovat omista harrastuksistaan. Kuukauden eläin on majesteettinen leijona. Tähtijutussa on Zara Larsson, jolla on vahvat mielipiteet. Kesäisiä lukuhetkiä!
Starttitason kirja Tämä kirja tulee automaattisesti 7-9-vuotiaille jäsenille. Jos haluat toisen kirjan, tasoa voi vaihtaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Kerhotalon salaisuus Erica McGann Cass, Lex ja Nicholas ovat Kuplakadun jengi. He tutkivat rikoksia, ratkaisevat arvoituksia ja etsivät jännittäviä seikkailuja. He myös rakentavat upean, salaisen kerhotalon. Pian he kuitenkin huomaavat, että siellä käy tunkeilija. Kun jengi on poissa, herkkuja katoaa ja tavaroita siirtyy. Kuplakadun jengi alkaa selvittää kerhotalon salaisuutta. Saat tämän kirjan tai lukutason 1 tai lukutason 2 kirjan.    
Lukutason 1 kirja Tämä kirja tulee automaattisesti 10-12-vuotiaille jäsenille. Jos haluat toisen kirjan, tasoa voi vaihtaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Riimujen arvoitus – viikinkitarina Janina Ramirez Viikinkityttö Alva juoksee öisen metsän läpi kesyn sutensa Fenririn kanssa. Se on vaarallista, sillä vuorilla liikkuu sieppaaja. Alvan on kuitenkin ehdittävä rikospaikalle ensimmäisenä, jos hän aikoo olla setänsä veroinen tutkija. Alva löytää johtolangan, joka vie hänet hurjaan seikkailuun. Totuuden lisäksi pelissä on myös aarre, jota moni muukin etsii… Saat joko tämän kirjan tai starttitason kirjan tai lukutason 2 kirjan.
Lukutason 2 kirja Tämä kirja tulee automaattisesti 13-14-vuotiaille jäsenille. Jos haluat toisen kirjan, tasoa voi vaihtaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Elävät taulut Alexander Vance Taulujen kankaan takana on valtava maailma. Siellä eletään, synnytään ja kuollaan. Claudia rakastaa taidetta. Eräänä päivänä tauluun ilmestyy sinsilmäinen poika, joka rukoilee häntä pelastamaan itsensä. Poika nimeltä Pim on ollut vangittuna maalattuun maailmaan vuosisatojen ajan. Maagisen voiteen avulla Claudia siirtyy kankaan läpi hurjaan maailmaan, missä taideteokset elävät. Onko edes ystävyys totta rajan toisella puolella? Claudia pelkää, että hänenkin kohtalokseen koituu vankeus taulujen maailmassa… Saat joko tämän kirjan tai starttitason kirjan tai lukutason 1 kirjan.
Etsi erilaiset Kuva-arvoituskirjassa on visaisia tehtäviä. Mahtavaa aivojumppaa rannalle tai sadepäivän iloksi!
Frisbee Kännykkä pois ja koko perhe ja kaverit heittelemään frisbeetä. Voitte pelata vaikka aasia tai etsiä lähimmän frisbeegolfradan ja pitää hauskaa yhdessä.      
Kengännauhat Hienot kengännauhat kesätennareihin.    

Haluatko peruuttaa boksin? Klikkaa painiketta tai ota yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme. Muista, että saat bonuksia ostetuista bokseista.

Hoida jäsenasioita, kuten osoitteenmuutos tai paketin peruutus, Vanhempien nurkan kautta!


Klikkaa tästä Vanhempien nurkkaan.