0/0
0 0
Älä missaa uutta hienoa boksia!
Uusille tilaajille Jos sait vastikään suuren tutustumisboksisi, ei kotisivujen "Seuraava boksi" välttämättä ole sinun seuraava boksisi.
 
GIRL:IT-lehti Nyt tulee tähtien säihkettä koko lehden täydeltä! Mutta kukaan ei pärjää yksin, ei supertähtikään. Kurkistamme kulissien taakse! Minkä alan ihmisiä tähdet palkkaavat avukseen? Toivejutussa loistaa taitava Camila Cabello. Askarteluohjeissa neuvotaan oman tähden tekoa ja t-paidan tuunausta. Hauskoja lukuhetkiä!
Starttitason kirja Tämä kirja tulee automaattisesti 7-9-vuotiaille jäsenille. Jos haluat toisen kirjan, tasoa voi vaihtaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Hirviövahti Nelly Kes Gray  Nelly ei pelkää hirviöitä. Hän on hirviöiden lastenvahti! Oletko joskus leikkinyt kuusijalkaisen goirun kanssa? Tai paistanut lettuja limaisen, oranssin Kiemurin kanssa? Aina, kun Nelly soittaa hirviöiden ovikelloa, hän on valmis uusiin haasteisiin. Tule mukaan hirviövahdin huimiin seikkailuihin! Tämä fantasiakirja mahtavine kuvituksineen vie lukijan mennessään. Saat tämän kirjan tai lukutason 1 tai lukutason 2 kirjan.    
Lukutason 1 kirja Tämä kirja tulee automaattisesti 10-12-vuotiaille jäsenille. Jos haluat toisen kirjan, tasoa voi vaihtaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Kaksi Naomia Olugbemisola Rhuday-Perkovich & Audrey Vernick Mitä yhteistä on Naomi Mariella ja Naomi Edithillä? Sama etunimi, ja siihen se saa heidän puolestaan jäädäkin. Kummankin vanhemmat ovat eronneet. Naomi Marien isä asuu lähellä, mutta Naomi Edith kaipaa joka päivä Hollywood-töihin muuttanutta äitiään. Sitten tyttöjen vanhemmat alkavat seurustella keskenään! Eikä siinä kaikki, sillä vanhemmat haluavat heidän ystävystyvän. Naomit laitetaan yhdessä koodauskurssille. Sepä ei heitä miellytä… Saat joko tämän kirjan tai starttitason kirjan tai lukutason 2 kirjan.
Lukutason 2 kirja Tämä kirja tulee automaattisesti 13-14-vuotiaille jäsenille. Jos haluat toisen kirjan, tasoa voi vaihtaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Kuka kelpaa? Donna Cooner Lataa sovellus. Sinä päätät. Lindenin koulussa pelataan Arvopeliä. Se on uusi sovellus, joka julkaisee seurustelevan parin kuvan ja kysyy: onko tyttö pojan arvoinen? Suhteet kokevat kolhuja, kun äänestystulokset ja ilkeät kommentit julkaistaan. Linden on ihastunut söpöön Alexiin. Hän jää koukkuun Arvopeliin. Kuka kuvia julkaisee? Kuka äänestää? Mitä tapahtuu, kun Linden itse joutuu peliin? Ajankohtainen kirja käsittelee sosiaalisen median maailmaa, jossa kommentit voivat olla hyvin ilkeitä. Siinä pohditaan myös, mitä ristiriitaisia vaatimuksia tytöt kohtaavat elämässään. Saat joko tämän kirjan tai starttitason kirjan tai lukutason 1 kirjan.
Muistipeli Vietä tähtimäisen hauska peli-ilta perheen ja kavereiden kanssa.
Tähtijuliste Ariana yhdellä, BTS toisella puolella!      
Kuulokkeet Nappikuulokkeet supertähdelle eli sinulle!      

Haluatko peruuttaa boksin? Klikkaa painiketta tai ota yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme. Muista, että saat bonuksia ostetuista bokseista.

Hoida jäsenasioita, kuten osoitteenmuutos tai paketin peruutus, Vanhempien nurkan kautta!


Klikkaa tästä Vanhempien nurkkaan.