0/0
0 0
Älä missaa uutta hienoa boksia!
Uusille tilaajille Jos sait vastikään suuren tutustumisboksisi, ei kotisivujen "Seuraava boksi" välttämättä ole sinun seuraava boksisi.
 
GIRL:IT-lehti Lehdessä on luonnonystävän vinkkejä. Lisäksi puhutaan ilmaston lämpenemisestä, kerrotaan Camila Mendesistä ja hurjista otuksista. Esittelyssä on Rivedalen KJ. Tapaat myös uuden askarteluohjaajamme ja saat hänen ensimmäiset askarteluvinkkinsä!
Starttitason kirja Tämä kirja tulee automaattisesti 7-9-vuotiaille jäsenille. Jos haluat toisen kirjan, tasoa voi vaihtaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Lottie Liptonin seikkailut – Kairo-kissan kirous Dan Metcalf Lontoossa British Museumissa tapahtuu merkillisiä asioita. Onneksi museossa asuu salapoliisi Lottie Lipton! Ensin arvokas kissapatsas katoaa, ja sitten joku murtautuu museoon… Pystyykö Lottie apureineen seuraamaan vihjeitä ja ratkaisemaan arvoitukset, ennen kuin on liian myöhäistä? Saat tämän kirjan tai lukutason 1 tai lukutason 2 kirjan.    
Lukutason 1 kirja Tämä kirja tulee automaattisesti 10-12-vuotiaille jäsenille. Jos haluat toisen kirjan, tasoa voi vaihtaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Eläinkoti Becky Citra Amelian maailma romahtaa, kun vanhemmat eroavat. Elämään tulee piristystä vasta, kun alakertaan muuttaa vuokralle pariskunta, jolla on aikamoinen eläintarha. Äitiä pitää hämätä, sillä hän ei hyväksyisi vuokralaisiksi neitokakadua, iguaania, kannuskilpikonnaa, parta-agamaa ja kaliforniankuningaskäärmettä. Amelia haluaa pitää kaikenkarvaiset vuokralaiset talossa hinnalla millä hyvänsä. Saat joko tämän kirjan tai starttitason kirjan tai lukutason 2 kirjan.
Lukutason 2 kirja Tämä kirja tulee automaattisesti 13-14-vuotiaille jäsenille. Jos haluat toisen kirjan, tasoa voi vaihtaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Lumitähtien tanssi Jean Little Toistaiseksi et ole rakastanut ketään, eikä kukaan ole rakastanut sinua. Sinua ei edes annettu adoptoitavaksi, sinut yksinkertaisesti hylättiin. Minillä ei ole mitään. Ei äitiä, syntymätodistusta tai vauvakuvia. Ei edes oikeaa syntymäpäivää. Lastensuojelu laittoi papereihin tekaistun syntymäpäivän – Minin löytöpäivän – tajuamatta, että se oli myös hänen katoamispäivänsä. Kierrettyään vuosia perheestä perheeseen Min ei hämmästy, vaikka hänet sysätään viikkoa ennen joulua jälleen viranomaisten hoteisiin. Silti hänen sydämensä toivoo ihmettä. Ja kun hän löytää loukkaantuneen koiran, ihmettä tarvitaankin. Saat joko tämän kirjan tai starttitason kirjan tai lukutason 1 kirjan.
Kangaskassi Kiva kangaskassi, josta luonto kiittää.  
Hieno kaulakoru Elämänpuu koruna. <3      
Julistelehti Suloisia eläimiä lehden täydeltä.    

Haluatko peruuttaa boksin? Klikkaa painiketta tai ota yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme. Muista, että saat bonuksia ostetuista bokseista.

Hoida jäsenasioita, kuten osoitteenmuutos tai paketin peruutus, Vanhempien nurkan kautta!


Klikkaa tästä Vanhempien nurkkaan.