0/0
0 0
Tietoa GIRL:ITistä!
GIRL:IT – kaikki ansaitsevat lukuilon! GIRL:IT on kuin paras kaveri, joka tarjoaa lukuelämyksen. Se innostaa lukemaan. Haluamme tarjota lukuiloa. Siinä me myös onnistumme. Monista tilaajista tulee innokkaita lukutoukkia. Kysyimme 400 vanhemmalta mielipidettä GIRL:ITistän jälkeen, kun lapsi on liittynyt jäseneksi. 85%  vastasi, että viimeksi tullut/luettu kirja oli hyvä tai erittäin hyvä. Vanhemmista 57 % vastasi, että lapsen lukuinto on kasvanut liittymisen jälkeen. Ystävällisin terveisin GIRL:ITxiit_oikea

 

Näin GIRL:IT toimii

  • Saat tutustumisboksin hintaan 0 €, maksat vain postikulut 4,90 €. Sen jälkeen saat joka kuukausi postilaatikkoosi boksin hintaan 15,90 tai 18,90 tai 19,90 € (+ postikulut 4,90 €) riippuen siitä, minkä tilauksen valitset. Boksi sisältää lehden, iän mukaisen kirjan ja tavaroita. 
  • Voit hoitaa joitakin tilausasioita suoraan Vanhempien nurkan kautta (girlit.fi/parents) 
  • Ostat vain haluamasi boksit. Boksin voi peruuttaa näppärästi Vanhempien nurkan kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
  • Kotiin tulleen boksin voi palauttaa 14 päivän kuluessa sen saapumisesta.
  • Lue lisää GIRL:ITin tilausehdoista tästä. 

Tule mukaan!

Kun tilaat Tutustumisboksin, liityt samalla GIRL:ITiin. Sitä kustantaa Stabenfeldt AB. Tilaajien tiedot tallennetaan asiakasrekisteriin, jotta voimme tarjota sujuvaa asiakaspalvelua. Lisätietoja: stabenfeldt.fi/henkilotiedot

Mahtava GIRL:IT!

Tieto

Huumori

Mielikuvitus

Jännitys

Ystävyys

 

Kirjat

Kukin lukee omalla tavallaan, eri vauhtia ja eri pituisia kirjoja. Siksi meillä on ikätason mukaan valittuja kirjoja. Kuukauden boksissa on yksi ikätason mukainen kirja. Kaikki kirjat ovat jännittäviä ja hyvää luettavaa!

Lehti

Värikäs ja helppolukuinen lehti on painettu ympäristöystävälliselle paperille. Siinä on fiksuja, hauskoja ja mielenkiintoisia juttuja. Lehdestä löytyy mm. tähtijuttuja, askarteluohjeita, reseptejä, mokia, eläinartikkeleita ja julisteita.

Tavarat

Hienoja ja hyödyllisiä tavaroita. Miten olisi värityskirja, rannekoru, toppi tai hauska peli? Joskus paketista löytyy myös salainen yllätys!

 

Bonukset

Sait ensimmäisestä boksistasi 200 bonusta. Jatkossa saat 100 bonusta jokaisesta ostamastasi boksista. Voit liimata bonustarrat bonusvihkoosi. Bonusten määrän näet laskusta tai Vanhempien nurkasta. Kerää bonuksia ja hanki kivoja tavaroita tai bonusbokseja!

Lukuilo kuuluu kaikille!

Kukin lukee omalla tavallaan, eri vauhtia ja eri pituisia kirjoja. Siksi meillä on kolme lukutasoa. Tarinat sopivat hyvin 7–10-vuotiaille. Paljon kuvitusta, lyhyet kirjat. Kirjat sopivat hyvin myös ääneen luettaviksi.   Tarinat sopivat hyvin 10–12-vuotiaille. Runsaasti kuvitusta, vähän edellistä pitemmät kirjat. Girlit_Timmy_kirja   Tarinat sopivat hyvin 13–14-vuotiaille. Vähemmän kuvitusta, pisimmät kirjat. Mahtavaa luettavaa lukutoukille!girlit_jumalatarleiri_kirja   Hyvä tietää: Tasolta toiselle voi vaihtaa milloin vain, jos kirjat tuntuvat liian helppo- tai vaikealukuisilta. Ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelu

Ystävällinen GIRL:IT-asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään! Alimpana ovat yhteystietomme, ja niitä ennen on muutama vastaus yleisimpiin kysymyksiin. Miten peruutan seuraavan boksin? Näppärimmin se käy Vanhempainnurkan kautta. Luo vain käyttäjätili itsellesi. Tarvitset sitä varten jäsennumeron ja tarkistusnumeron. Voit myös soittaa automaattiseen peruutusnumeroon vuorokauden ympäri: 0800 113 081. Miten muutan tilausta tai lopetan sen? GIRL:ITin tavoite on lisätä lukuiloa, luovuutta ja uteliaisuutta. Voit esimerkiksi tilata boksin vain joka toinen kuukausi joka kuukauden sijasta. Voit myös laittaa tilauksen tauolle tai vaihtaa lukutasolta toiselle. Asiakaspalvelu auttaa. Voit muuttaa maksukorttitietoja napsauttamalla tätä. Muita kysymyksiä? Vanhempainnurkassa voi hoitaa joitakin tilausasioita, kuten boksin peruutuksen tai osoitteenmuutoksen. Voit myös aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Aukioloajat: ma–to 8–17, pe 8–15 Puhelinnumero:  0800 113 082 Sähköposti: info@girlit.fi Osoite: GIRL:IT-asiakaspalvelu, PL 1540, 00002 HELSINKI Stabenfeldt AB SE 556377-8108